Alina Hoivatiimi Turku-Raisio Hellätär Oy

Yritykseltäni laadukkaat ja luotettavat hoiva- ja kotityöpalvelut.

Olen franchising-yrittäjä Alina Hoivatiimi-ketjussa. Alina Hoivatiimin juuret ovat 1990-luvulla ja Kuopiossa. Yritys on toiminut ensimmäiset 20 vuotta vain Kuopion seudulla. Nyt hoiva- ja kotityöpalveluiden tarpeiden kasvaessa yritys on laajentanut toimintaansa ja palveluitaan ympäri Suomen, tällä hetkellä meitä Alina-yrittäjiä on eri kaupungeissa on 11.

Itse toimin Raisiosta käsin. Toimipisteeni on Kauppakatu 2:ssa, keskellä palveluiden ydintä. Toiminta-alueenani on Raisio, Turku ja Naantali. Tervetuloa piipahtamaan toimipisteessäni!

Palveluihini kuuluu hoivapalvelut (esim. kylvetystä, ulkoilu -ja virkistyspalvelua, lääkärissä käyttöä, omaishoitajien lomitukset) ja kotityöpalvelut (esim. kotisiivousta, ikkunanpesua, asiointiapua, ruuanlaittoa, tekstiilihuoltoa). Toimitan myös hoitotarvikkeita - ikäihmisille huokoiseen verottomaan hintaan.

Perusjalkahoidot ja ateriakuljetukset lounaskahvila Krutongin ruokalistoilta sisältyvät myös valikoimaan. Yritykseni kuuluu sekä siivouksen että omaishoidon tuen palvelusetelituottajiin, nyt myös uuteen sähköiseen palveluseteliostopalvelu-järjestelmään. Meillä voit hyödyntää myös sotaveteraanien edut.

Olen yrittäjänä mukana Luotettava Kumppani-ohjelmassa. Tarkoituksenani onkin tuottaa laadukasta, luotettavaa ja asiakaslähtöistä palvelutyötä kaikille hoiva-kotityöpalveluita tarvitseville. Kohderyhmääni ovat kuitenkin ikääntyneet palveluiden tarvitsijat. Ammatiltani olen lähihoitaja ja olen toiminut 15 vuotta ikäihmisten parissa.

Otahan yhteyttä, niin sovitaan lisää!

Heidi Alinasta

Käyntiosoite

Kauppakuja 2

Raisio, 21200

Yhteydenotto


Arvostelut

Yrityksellä ei ole vielä yhtään arvostelua..